You can contact us at any time at the free number 0800-20-40

Zgjidhje Software-ike?! Jo! Mjafton KASA

Saturday, 30 January 2021

Other news

Perse duhet ti komplikojme gjerat dhe per me teper me nje kosto relativisht shume here me te larte, kur ato jane mjaftueshem te thjeshta dhe ekonomike per cdo tatimpagues, te madh dhe te vogel, ne cdo qytet apo rreth te shqiperise? Mjafton Kasa! Ju nuk keni perse te ndryshoni asgje, mjafton thjesht nje azhornim i pajisjes fiskale aktuale. Per subjektet e reja, mjafton kasa e re e azhornuar. Mos e komplikoni biznesin dhe jeten tuaj! Ne ditet e sotme na nevojitet zgjidhje e shpejt, e thjeshte dhe sidomos me pak kosto!
Per kete AED eshte Gjithmone prane Klientit me nje zgjidhje te tille!

Zgjidhje Software-ike?! Jo! Mjafton KASA

Zgjidhje Software-ike?! Jo! Mjafton KASA

30 January 2021

read more

Contractor of Ministry of Defense for supply and installation of communication and computer equipment and construction of computer network in a military base.

Contractor of Ministry of Defense for supply and installation of communication and computer equipment and construction of computer network in a military base.

7 September 2017

read more

OSHEE

OSHEE

7 September 2017

read more

Contractor of OSHEE sha for Development of control for the monitoring of the new Substation 110/35/10 kV in Corovoda.

Contractor of OSHEE sha for Development of control for the monitoring of the new Substation 110/35/10 kV in Corovoda.

31 August 2017

read more