Potete contattarci in qualsiasi momento al numero gratuito 0800-20-40

Prima notizia

Principali attivita della societa nel campo della:

Zgjidhje Software-ike?! Jo! Mjafton KASA

30 Gennaio 2021

Perse duhet ti komplikojme gjerat dhe per me teper me nje kosto relativisht shume here me te larte, kur ato jane mjaftueshem te thjeshta dhe ekonomike per cdo tatimpagues, te madh dhe te vogel, ne cdo qytet apo rreth te shqiperise? Mjafton Kasa! Ju nuk keni perse te ndryshoni asgje, mjafton thjesht nje azhornim i pajisjes fiskale aktuale. Per subjektet e reja, mjafton kasa e re e azhornuar. Mos e komplikoni biznesin dhe jeten tuaj! Ne ditet e sotme na nevojitet zgjidhje e shpejt, e thjeshte dhe sidomos me pak kosto!
Per kete AED eshte Gjithmone prane Klientit me nje zgjidhje te tille!

Leggi tutto

Appaltatore del Ministero della Difesa per la fornitura e l’installazione di apparecchiature informatiche e la costruzione di rete di computer in una base militare.

7 Settembre 2017

Appaltatore  del Ministero della Difesa per la fornitura e l’installazione  di apparecchiature informatiche e la costruzione di rete di computer in una base militare.

Leggi tutto

OSHEE

7 Settembre 2017

Appaltatore del OSHEE S.p.a per l’investimento nel acquisto di apparecchiature di monitoraggio,configurazione e comando di consumo,lo stato e l’equilibrio di cabine elettriche,alimentatori,sottostazioni e la generazione di rapporti relativi.

Leggi tutto

Appaltatore di OSHEE S.p.a per il monitoraggio del nuovo sottotazione 110/35/10 kv a Çorovoda.

31 Agosto 2017

Appaltatore  di OSHEE S.p.a per il monitoraggio del nuovo sottotazione  110/35/10 kv a Çorovoda.

Leggi tutto

Aktivitetet kryesore te kompanise:

123

Kasë fiskale që përshtatet për çdo lloj pike shitjeje!

zip1

KASA fiskale AED ® zip është produkt me shumë funksione, që falë karakteristikave përshtatet me çfaredolloj pike shitjeje.  Për më tepër, mund të përdoret si printer fiskal kur lidhet me kompjuterin ku është instaluar një softuer administrimi kontabël ose thjesht duke e lidhur me tastierën. AED®zip ofron mundësi përshtatje sipas kërkesave. 

Aed zip eshte marke e regjistruar e kompanise AED