Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Lajmi kryesor

Produkti më i mirë në treg

Bli kasën me këste!

9 Tetor 2015

Së bashku ti themi JO evazionit fiskal!


Në të mirë të vetë biznesit dhe qytetarit, nxitoni të pajiseni me kasë fiskale. Për të lehtësuar punën tuaj. Ne ju mundësojmë blerjen me këste. Drejtohuni në një nga degët e Credins Bank ose në një nga dyqanet e kompanisë AED për më shumë informacion.

lexo më shumë

“Kompania lider në Projektimin dhe Zhvillimin e Sistemeve Fiskale”

13 Dhjetor 2012

Për kontributin e dhënë ndaj bizneseve me ofrimin e pajisjeve dhe sistemeve fiskale cilësore dhe të teknologjisë me të fundit, AED u vlerësua me çmimin “Kompania lider në Projektimin dhe Zhvillimin e Sistemeve të Avancuara Fiskale dhe Administrative”. Çmimi u dha nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë sëTiranës, në kuadër të 115-vjetorit të krijimit, gjatë mbrëmjes gala, zhvilluar më 13 dhjetor 2012.

lexo më shumë

Kompanitë e gazit njihen me sistemin e ri fiskal

11 Prill 2012

Pas më shumë se një viti testimesh, më në fund për tregun shqiptar të gazit bëhet i mundur zbatimi i sistemit fiskal të matjes për sektorin kryesor në vend. Gjigandët zviceranë në fushën e matjes prezantuan për shoqëritë kryesore të tregtimit të gazit pajisjen e re dhe avantazhet në sistemin fiskal të matjes.

lexo më shumë

AED realizon sfidën e radhës, certifikohet kalimatësi për gazin

21 Janar 2012

Kompania AED realizon me sukses një ndër objektivat më madhore në fushën e sistemit fiskal, duke kompletuar zinxhirin e tregut sa i takon kontrollit me mates, tashmë edhe në sektorin e gazit. 

lexo më shumë

zip1

Kasë fiskale që përshtatet për çdo lloj pike shitjeje!

KASA fiskale AED ® zip është produkt me shumë funksione, që falë karakteristikave përshtatet me çfaredolloj pike shitjeje.  Për më tepër, mund të përdoret si printer fiskal kur lidhet me kompjuterin ku është instaluar një softuer administrimi kontabël ose thjesht duke e lidhur me tastierën. AED®zip ofron mundësi përshtatje sipas kërkesave. 

Aed zip eshte marke e regjistruar e kompanise AED