Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Na Kontaktoni

Adresa dhe Numrat e Kontatit

Na kontaktoni në numrat:

0800-20-40

2261100

2390600

Dërgoni email direkt tek:

suport[at]aed[dot]al

Ose na visitoni në adresën tonë:

Rruga George W. Bush
Kulla e parë, Kati i dytë
Zyrat e AED
Tiranë 1001, Shqipëri

 K21915002R