Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

GRILLO EJ alfa:

Kasa fiskale GRILLO EJ alfa është modeli Entry Level

E thjeshtë për përdorim, raport optimal cilësi-çmim, kompakte dhe elegante.

  •  Ekran LCD alfanumerik për klientin dhe operatorin i përfshirë në pajisje
  • Tastierë e personalizuar, e programueshme në funksion të kërkesës
  • Printer për rul letre termike 58 mm të gjerë që lejon lexim të qartë
  • Një portë seriale për modem GPRS, peshore elektronike, lexues barkodi
  • 30 Reparte të programueshëm
  • 1800 raporte tatimore ditore
  • Levizje kontabël si: tërheqje, depozita, paradhënie dhe kupon tatimor për faturën tatimore
  • Koha e karikimit të baterisë 8 orë, stand by 40 orë, në regjim pune rreth 1000 kupona

Kasa është e pajisur me sistem QSHKE (Qarku i Shiritit të Kontrollit Elektronik) me kapacitet32MB

Kasa fiskale AED®grillo ju mundëson të kryeni të gjitha proceset e shitjes sa më thjeshtë dhe në mënyrë korrekte. Për më tepër, nëpërmjet portës seriale mund të lidhet me peshoren elektronike të dyqanit tuaj ose me lexuesin e barkodit, duke ju shkurtuar kohën e shërbimeve.

AED®grillo është kasë elegante, kompakte dhe shumë e lehtë në përdorim. Me vetitë që zotëron, kjo kasë është shumë e përshtatshme për biznese të vogla.

Burime te tjera:

Keni nevoje per ndihme ne perdorimin  e kases?

Shkarko këtu manualin e perdorimit ne format dixhital PDF.

Shkarko manual

Keni pyetje, apo kerkoni ndihmen tone ne lidhje me produktin?

Ju mund te telefononi ne cdo kohe ne numrin pa pagese 0800-20-40 per te marre suportin mbi produktin.