Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

MISIONI

Synimi i kompanisë AED është ti shërbejë me korrektësi subjekteve partnere me shoqërinë tonë, për sa i takon instalimit të pajisjeve fiskale dhe shërbimint për mirëmbajtjen e tyre. Përmes stafit të kualifikuar, partnerët tanë do të gjejnë asistencën e plotë, sipas parimit të respeketimit të detyrimeve të ndërsjellta.

Planet tona: 

Bazuar në stafin tonë të kualifikuar, po bëjmë planet tona dhe projektet për të ardhmen. 

• Lojra Elektronike, Bast, Kazinotë. 

• Shpërndarja e pllakës në të gjitha ECR të instaluar nga AED dhe shërbime të tjera duke përdorur platformën AED.

Adresa dhe Numrat e Kontatit

Na kontaktoni në numrat:

0800-20-40

2261100

2390600

Dërgoni email direkt tek:

suport[at]aed[dot]al

Ose na visitoni në adresën tonë:

Rruga George W. Bush
Kulla e parë, Kati i dytë
Zyrat e AED
Tiranë 1001, Shqipëri