Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

NESSO EJ:

Kasa fiskale NESSO EJ ndërmjet teknologjisë dhe çmimit…

I referohet klientëve të vëmendshëm ndaj ofertave me çmim të ulët.

  • Ekran LCD alfanumerik, klienti dhe operatori i inkorporuar në pajisje
  • Tastierë e personalizuar programueshme në funksion të kërkesës
  • Printer për rul letre termike 58mm e gjerë që lejon lexim të qartë
  • Një portë seriale për modem GPRS, peshore elektronik, lexues barkodi
  • 30 Reparte të programueshëm
  • 1800 raporte tatimore ditore
  • Levizje kontabël si: tërheqje, depozita, paradhënie dhe kupon tatimor për faturën    tatimore
  • Koha e karikimit të baterisë 8 orë, stand by 40 orë, në regjim pune rreth 1000 kupona

Kasa është e pajisur me sistem QSHKE me kapacitet 32MB

Një design modern dhe i këndshëm e bën këtë kasë zgjedhjen ideale kur nuk keni shumë hapsirë në dispozicion, si dyqane të vogla për rroba, argjendari, ambiente tregtare provizore, pika shitje turistike.

Burime te tjera:

Keni nevoje per ndihme ne perdorimin  e kases?

Shkarko këtu manualin e perdorimit ne format dixhital PDF.

Shkarko manual

Keni pyetje, apo kerkoni ndihmen tone ne lidhje me produktin?

Ju mund te telefononi ne cdo kohe ne numrin pa pagese 0800-20-40 per te marre suportin mbi produktin.