Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

AED zgjeron shërbimet për 27 mijë klientët e saj

E Marte, 15 Nentor 2011

Lajme te tjera

Muaji shtator ishte vërtet për tu shënuar, jo vetëm për AED, por edhe për tregun e teknologjisë në Shqipëri, pasi për herë të parë u prezantua shërbimi më i ri dhe ekskluziv: Factorial.
Prej kohësh ekipi i AED punoi për të sjellë në treg shërbimin e ri, i cili përmes kasës fiskale, realizon kryerjen e pagesave për qëllime të ndryshme.

“Jemi krenarë që mundëm të sjellim për klientët tanë këtë shërbim tepër të avancuar. Me Factorial bëhet e mundur që përmes kasës të kryhen shërbime nga më të ndryshme, si shlyerje faturash, telefoni, dritash, pagesa detyrimesh, si gjobat, etj”, shprehet drejtori i përgjithshëm i AED, Bledar Balla.

Aktualisht kompania i shërben rreth 27 mijë bizneseve në rang vendi përmes rrjetit të shpërndarë në drejtori rajonale. Në planet e saj për të ardhmen është rritja e shërbimeve, në mënyrë që biznesi të ndjehet komod në punën e përditshme.

Projekti ka nisur në gusht të 2011-s dhe synimi është që brenda një kohe të shkurtër të bëjë të mundur ofrimin e shërbimit Factorial për rreth 2 mijë biznese, dhe brenda tre viteve për 15 mijë biznese, partnere të AED-së.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

7 Shtator 2017

lexo më shumë

OSHEE

OSHEE

7 Shtator 2017

lexo më shumë

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

31 Gusht 2017

lexo më shumë

Bli kasën me këste!

Së bashku ti themi JO evazionit fiskal!

9 Tetor 2015

lexo më shumë