Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Karburantet, 75% e tregut beson tek AED

E Marte, 1 Nentor 2011

Lajme te tjera

Kompania AED është e pranishme edhe në tregun e hidrokrabureve në vend. Nga të dhënat e mara nga Tatimet, referuar raporteve të vet shoqërive të autorizuara, rezulton se kompania jonë zotëron peshën kryesore në treg, ku gati më shumë se 75 për qind e subjekteve në fushën e karburanteve, kanë besuar në shërbimet tona. “Ky rezultat nuk erdhi nga hiçi, por nga një pune voluminoze në investimin e pajisjes, teknologjisë së avancuar, që i përshtatet tregut, sipas standardeve të kërkuara nga Ministria e Financave, dhe më kryesorja duke i qëndruar në kokë procesit ditë dhe natë. Për një kohë të gjatë qëndruam me biznesin dhe punuam për të, për të ofruar atë pajisje që bën të mundur jo thjesht regjistrimin e shitjeve, por edhe monitorimin e vazhdueshëm të aktivitet, si dhe të tjera funksione. Natyrisht, AED nuk do të ndalet këtu, pasi në të ardhmen do të ofrojmë të tjera zgjidhje teknike vetëm për vetëm që sektori i hidrokarbureve ta ketë të lehtë operimin me kasën”, deklaron drejtori i përgjithshëm, Bledar Balla.
Kasa fiskale për karburantet, GB1 është pajisje e teknologjisë së fundit, të cilën e kanë siguruar mbi 750 subjekte në tregtimit të karburanteve me shumicë dhe pakicë, të shtrira në të gjithë vendin, ku përfshijmë mes të tjerave gjigandin ARMO, si dhe shoqëritë që operojnë në Porto Romano.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

7 Shtator 2017

lexo më shumë

OSHEE

OSHEE

7 Shtator 2017

lexo më shumë

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

31 Gusht 2017

lexo më shumë

Bli kasën me këste!

Së bashku ti themi JO evazionit fiskal!

9 Tetor 2015

lexo më shumë