Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Pajisjet AED, garanci e sigurt 1-vjeçare

E Shtune, 5 Nentor 2011

Lajme te tjera

Në respekt të detyrimit që ka ndaj partnerëve të saj, AED i ofron pajisjet e saj, me 1 vit garanci, nga dita e lidhjes së kasës me sistemin, pra kur vendoset në punë dhe nis regjistrimin. Për kompaninë tonë është shumë e rëndësishme qartësia e klientëve lidhur me detyrimet e AED që rrjedhin nga garancia, por edhe përgjegjësia që duhet të mbajnë vet bizneset.

Kështu, duhet sqaruar se garancia prej 1 viti nuk përfshin dëmtimet e kasës të shkaktuara nga vet klienti, si brenda dhe jashtë saj. Duhet patur parasysh se shembja nga përplasja, kontakti me ujin, ndotjet e shkaktuara nga pluhurat, e deri te luhatjet e tensionit (rrjeti elektrik), janë probleme që nuk merren përsipër nga kompania AED, pasi lidhen nga faktorë të tjerë dhe jo drejtpërsëdrejti me kapacitetin apo fortësinë e kasës.

AED i këshillon subjektet private të bëjnë kujdes me mirëmbajtjen e kasës, duke nisur me kontaktin nga pluhurat, apo uji, e deri te luhatja e tensionit, duke sugjeruar instalimin e UPS. Tjetër kujdes duhet bërë edhe me letrën e kuponit, për të cilën rekomandohet të jetë e standardit të AED.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

7 Shtator 2017

lexo më shumë

OSHEE

OSHEE

7 Shtator 2017

lexo më shumë

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

31 Gusht 2017

lexo më shumë

Bli kasën me këste!

Së bashku ti themi JO evazionit fiskal!

9 Tetor 2015

lexo më shumë