Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Bizneset nisin shërbimet me Factorial

E Hene, 26 Dhjetor 2011

Lajme te tjera

Pritja dhe besimi i bizneseve është shpërblyer nga AED me vënien në zbatim të programit të ri të pagesave, Factorial. Pas prezantimit të gjërë në rrethe të ndryshme të vendit, partnerët e AED u bindën se projekti i ri konsiderohet me tepër interes për ta, dhe kështu lidhën kontratat paraprake me rreth 40 porosi të programit Factorial. Ky program përmes kasës fiskale kryen veprime të shpejta dhe të sigurta për pagesa të ndryshme, si rimbushje të llogarisë së telefonit celular, abonimin në paketat e platformës Digitalb, apo dhe aktivizimin në lojën e fatit, Bingo 7-ta.

Shumë biznese kanë nisur ta ofrojnë shërbimin, kryesisht në Tiranë dhe Durrës, por edhe në qytete të tjera, ndërsa plot subjekte janë në pritje t’i bashkohen projektit të ri tepër avantazhues.
Shërbimet e Factorial do të zgjerohen brenda një kohe të shkurtër, ku shumë shpejt do t’i bashkëngjiten edhe shërbimet e pagesës së faturave të ujit, energjisë elektrike, telefonit fiks, e plot funksione të tjera.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

7 Shtator 2017

lexo më shumë

OSHEE

OSHEE

7 Shtator 2017

lexo më shumë

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

31 Gusht 2017

lexo më shumë

Bli kasën me këste!

Së bashku ti themi JO evazionit fiskal!

9 Tetor 2015

lexo më shumë