Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Kompanitë e gazit njihen me sistemin e ri fiskal

E Merkure, 11 Prill 2012

Lajme te tjera

Pas më shumë se një viti testimesh, më në fund për tregun shqiptar të gazit bëhet i mundur zbatimi i sistemit fiskal të matjes për sektorin kryesor në vend.

Gjigandët zviceranë në fushën e matjes prezantuan për shoqëritë kryesore të tregtimit të gazit pajisjen e re dhe avantazhet në sistemin fiskal të matjes, duke i dhënë mundësi subjekteve të njihen nga afër me teknologjinë e fundit dhe të sigurt.

Eksperti i kompanisë, “Endress + Houser”, Frank Thorn, shpjegoi për përfaqësuesit e tregut të gazit specifikat e pajisjes dhe mënyrën e zbatimit të sistemit fiskal.

Aktualisht procesi ndodhet në fazën e testimeve në terren dhe shumë shpejt kompanitë e gazit, duke nisur nga shumica, pra në depozitat në port, do të jenë pjesë e sistemit fiskal, sikurse është vepruar me sukses me sektoret e tjere te ekonomise.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

7 Shtator 2017

lexo më shumë

OSHEE

OSHEE

7 Shtator 2017

lexo më shumë

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

31 Gusht 2017

lexo më shumë

Bli kasën me këste!

Së bashku ti themi JO evazionit fiskal!

9 Tetor 2015

lexo më shumë