Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Bli kasën me këste!

E Premte, 9 Tetor 2015

Lajme te tjera

Së bashku ti themi JO evazionit fiskal!


Në të mirë të vetë biznesit dhe qytetarit, nxitoni të pajiseni me kasë fiskale. Për të lehtësuar punën tuaj. Ne ju mundësojmë blerjen me këste. Drejtohuni në një nga degët e Credins Bank ose në një nga dyqanet e kompanisë AED për më shumë informacion.

OFERTA MË E RE PËRMBAN:

  • Kësti duke filluar nga 3.600 lekë në muaj
  • Pa komision disbursimi
  • Aprovimi i kredisë brenda ditës
  • Përllogaritja e këstit i referohet çmimit të kasës 39.000 lekë, afatit 12 muaj dhe interesit në monedhën lekë.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

Ndërtimi i rrjetit kompjuterik në një bazë ushtarake.

7 Shtator 2017

lexo më shumë

OSHEE

OSHEE

7 Shtator 2017

lexo më shumë

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

Kontraktori i sha OSHEE për zhvillimin e kontrollit për monitorimin e nënstacionit të ri 110/35/10 kV në Çorovodë.

31 Gusht 2017

lexo më shumë

Bli kasën me këste!

Së bashku ti themi JO evazionit fiskal!

9 Tetor 2015

lexo më shumë