Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

POINT:

Kasa fiskale Point, kompakte dhe e thjeshtë

Në respect të zhvillimit teknologjik

  • Ekran LCD alfanumerik, klienti dhe operatori i inkorporuar në pajisje
  • Tastierë e personalizuar programueshme në funksion të kërkesës
  • Printer për rul letre termike 58 mm e gjerë që lejon lexim të qartë
  • Një portë seriale për modem GPRS, peshore elektronik, lexues barkodi
  • 30 Reparte të programueshëm
  • 1800 raporte tatimore ditore
  • Levizje kontabël si: tërheqje, depozita, paradhënie dhe kupon tatimor për faturën tatimore
  • Koha e karikimit të baterisë 8 orë, stand by 40 orë

Kasa është e pajisur me sistem QSHKE me kapacitet 32MB

Kasa fiskale AED®point ju mundëson të kryheni të gjitha proceset e shitjes sa më thjeshtë dhe në mënyrë korrekte. Për më tepër, nëpërmjet portës seriale mund të lidhet me peshoren elektronike të dyqanit tuaj ose me lexuesin e barkodit,duke ju shkurtuar kohën e shërbimeve.

AED®point është një pajisje elegante, kompakte dhe e lehtë në përdorim. Me elementet e saj, kjo kasë është shumë e përshtatshme për bisneset e vogla.

Burime te tjera:

Keni nevoje per ndihme ne perdorimin  e kases?

Shkarko këtu manualin e perdorimit ne format dixhital PDF.

Shkarko manual

Keni pyetje, apo kerkoni ndihmen tone ne lidhje me produktin?

Ju mund te telefononi ne cdo kohe ne numrin pa pagese 0800-20-40 per te marre suportin mbi produktin.