Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Produkte të reja

Grillo_sm

AED GRILLO

AED®grillo është kasë elegante, kompakte dhe shumë e lehtë në përdorim. Me vetitë që zotëron, kjo kasë është shumë e përshtatshme për bisnese të vogla.

shikoje

PointLight_Small

AED POINT LIGHT

AED®point light është kasë elegante, kompakte dhe shumë e lehtë në përdorim. Me vetitë që zotëron, kjo kasë është shumë e përshtatshme për bisnese të vogla.

shikoje

nesso_light_small

AED NESSO LIGHT

Një design modern dhe i këndshëm e bën këtë kasë zgjedhjen ideale kur nuk keni shumë hapsirë në dispozicion, si dyqane të vogla për rroba, argjendari, ambiente tregëtare provizore, pika shitje turistike.

shikoje

Produkte të tjera

PESHORE ELEKTRONIKE

MATES FISKAL

Materiale Kasash