Mund të na kontaktoni në çdo kohë në numrin pa pagesë 0800-20-40

Të dhëna shtesë:

KASA Fiskale ZIP produkt që përshatet për çdo lloj pike shitjeje 

  • Ekran klienti i jashtëm Alfanumerik me suport metalik
  • Tastierë e jashtme 30 ose 64 butonëshe
  • Printer Termik 80 mm, me prerës automatik letre të cilësisë se lartë
  • Printer Termik 58 mm, prerës automatik letre (Opsional)
  • Ndërfaqe me PC (RS232)
  • 8 Operatorë të programueshëm
  • 30 Reparte të programueshëm
  • 1000 deri në 30000 Artikuj të programueshëm
  • 1800 raporte tatimore ditore

Kasa është e paisur me Sistem QSHKE* (Electronic Journal EJ)
me kapacitet 32MB, 230000 kupona

KASA fiskale AED ® zip ështe produkt me shumë funksione që falë karakteristikave përshtatet me çfaredolloj pike shitjeje.  Për më tepër, mund të përdoret si printer fiskal kur lidhet me kompjuterin ku është instaluar një software administrimi kontabël ose thjeshtë duke e lidhur me tastierën. AED®zip ofron mundësi përshtatje sipas kërkesave. Mund të zgjidhet ndërmjet rrulit të letrës termike prej 58 ose 80mm, ndërmjet prerësit automatik ose manual, ndërmjet tastierës me 30 ose 64 butona si dhe ekranit alfanumerik të klientit. AED®zip është kasë me dizajn të përkryer, që kursen në maksimum vendin ku përdoret, dhe me veti që e bën këtë kasë shumë të përshtatshme për biznese të mëdha.

Burime të tjera:

Keni nevojë për ndihmë në përdorimin  e kasës?

Shkarko këtu manualin e përdorimit në format dixhital PDF.

Shkarko

Keni pyetje, apo kërkoni ndihmen tonë në lidhje me produktin?

Ju mund të telefononi në çdo kohë në numrin pa pagesë  0800-20-40 për të marrë suportin mbi produktin.