Profesionale

Kasa fiskale të përshtatshme për bisnese të mëdha, me nje fluks të madh shitjesh, shumë cilësore dhe të shpejta në printim.

KASA Fiskale ZIP produkt që përshatet për çdo lloj pike shitjeje

Kasa është e paisur me Sistem QSHKE* (Electronic Journal EJ)
me kapacitet 32MB, 230000 kupona

KASA fiskale AED ® zip ështe produkt me shumë funksione që falë karakteristikave përshtatet me çfaredolloj pike shitjeje. Për më tepër, mund të përdoret si printer fiskal kur lidhet me kompjuterin ku është instaluar një software administrimi kontabël ose thjeshtë duke e lidhur me tastierën. AED®zip ofron mundësi përshtatje sipas kërkesave. Mund të zgjidhet ndërmjet rrulit të letrës termike prej 58 ose 80mm, ndërmjet prerësit automatik ose manual, ndërmjet tastierës me 30 ose 64 butona si dhe ekranit alfanumerik të klientit. AED®zip është kasë me dizajn të përkryer, që kursen në maksimum vendin ku përdoret, dhe me veti që e bën këtë kasë shumë të përshtatshme për biznese të mëdha.