Partneret tane

Partneret tane jane:

DITRON

DITRON është në gjendje të garantojë një nivel cilësie ndër më të lartët në tregun ndërkombëtar, falë kujdesit që i kushton proçesit të prodhimit, kontrollit të cilësisë dhe teknikave të monitorimit sipas fazave inxhinierike të prodhimit. Sistemi i cilësisë së DITRON përputhet me rregullat e ISO 9001:2000 dhe njihet nga UKAS. Ditron ishte një nga firmat e para ne Itali që u autorizua për të kryer drejtpërdrejt kontrolle në përputhje me ligjin pa praninë e Inspektorit të Zyrës Financiare.www.diton.eu

Endress+Hauser

Endress+Hauser është një kompani Zvicerane e instrumenteve dhe automatizimit të proceseve. Operon në tregun e instrumenteve me zyra rreth e rrotull botës duke prodhuar instrumente matëse për nivelin, rrjedhjen, presionin dhe temperaturën. Prodhojnë gjithashtu një sërë instrumentesh analitik për matjen e variablave të cilësisë së ujit si pH/ORP, përcjellshmëria, oksigjeni i tretur dhe qartësia. Kompania prodhon një sërë instrumentash të projektuar për përdorim në mjedise të rezikshme dhe kushte ekstreme.www.endress.com

Orpak Systems Ltd

Orpak Systems Ltd jep zgjidhje cilësore për tregun e karburanteve me pakicë dhe sektorin emenaxhimit të autoboteve. Orpak është udhëheqës global në tregun e automatizimit të pikave të karburantit dhe të sistemeve të pagesave të bazuara në identifikimin e automjeteve. Sistemet dhe produktet e Orpak janë përdorur për më shumë se 10 vjet në më shumë se 14.000 stacione shërbimi dhe në 3 milion automjete në 30 vende të botës. Zgjidhjet që kjo kompani ofron përmirësojnë manaxhimin duke vënë në përdorim pajisje të avancuara për të rritur të ardhurat dhe fitimin si pasojë e rritjes së cilësisë së shërbimit në pikat e karburantit.www.orpak.com

Sampi

Sampi është kompani e njohur italiane, lider në tregun ndërkombëtar prej më shumë se 60 vjetësh. Të gjitha produktet e saj janë të certifikuara me standardin ISO9001, duke garantuar siguri të lartë. Prej janarit 2002 u bashkua me rrjetin e kompanive Sampi IDEX. Duke ruajtur lidershipin në gamën e produkteve të saj, IDEX përcjell gjithmonë diversitet, inovacion dhe përsosmëri për mijëra konsumatorë të vlerësuar në mbarë botën. Linjat kryesore përfshijnë pompa matëse për produktet e naftës dhe lendeve kimike, bashkë me sistemet e shpërndarjes me shpejtësi të lartë, automatizimin e kamionëve cisternë me matës elektronike dhe terminale për sisteme automatizimi..www.sampi.it

Gilbarco Veeder-Root

Gilbarco Veeder-Root një vartës i Danaher Corporation, është një furnizues i shpërndarësve të karburantit, sistemeve të pikave të shitjes dhe shërbimeve mbështetëse në të gjithë botën. Gilbarco Veeder-Root e ka qendrën në Greensboro, Karolina e Veriut dhe punëson afërsisht 4000 njerëz në të gjithë botën.www.gilbarco.com